Søg

Cookiepolitik

På www.penstore.dk gør vi brug af cookies, hvilket indebærer, at små tekstfiler gemmes i din browser, når du besøger vores hjemmeside.

Pen Store Sthlm AB (”Pen Store”, “vi”, ”vores”, ”os”) benytter cookies for at huske dine valg. Hvis du giver dit samtykke til brug af cookies, vil vi også anvende cookies til at analysere din brugeradfærd på hjemmesiden.

Vi er transparente omkring den måde, hvorpå vi bruger cookies, og i teksten nedenfor giver vi dig en detaljeret beskrivelse af vores brug af cookies. Her forklarer vi dig bl.a., hvordan du kan tjekke, hvilke cookies vi benytter.

Hjemmesider kan både gøre brug af midlertidige og permanente cookies. Midlertidige cookies (også kaldet ”session cookies”) gemmes midlertidigt i din computers hukommelse og fjernes, når du lukker din browser. Permanente cookies gemmes i længere tid. Når du besøger vores hjemmeside, lægger vi permanente cookies ind i din browser.

Sådan kan du undgå cookies
Hvis du ikke ønsker, at der bliver gemt cookies i din browser, kan du under browserindstillinger vælge, at du automatisk nægter lagring af cookies, eller at du informeres, hver gang en hjemmeside beder om at gemme en cookie. Under browserindstillingerne kan du også undersøge, hvilke cookies der er blevet lagret og slette dem. Længere nede kan du få hjælp til at undersøge dine cookies ved at se, hvordan man betegner de cookies, vi anvender på vores hjemmeside.

Uden cookies, som vi betegner som nødvendige i beskrivelsen, fungerer vores hjemmeside ikke optimalt, da det begrænser vores muligheder for at huske dine valg. De øvrige cookies kan du blokere, men vi får da mindre information til at analysere din brugeradfærd. Dermed får vi også et mindre godt grundlag til at forstå, hvordan vi kan forbedre hjemmesiden for dig som bruger, og det kan blive sværere at igangsætte eventuelle forbedringstiltag.

Ikke-nødvendige cookies, der kræver tilladelse
De cookies, vi beskriver nedenfor, er ikke strengt nødvendige for, at vores hjemmeside og de tjenester, som tilbydes, kan fungere optimalt. Vi har derfor brug for dit samtykke, før vi kan placere en cookie i din browser til de nedenfor angivne formål.

Til analysebrug med det formål, at vi kan forbedre vores hjemmeside
Vi samarbejder med Google for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside. Information om, hvordan Google bruger cookies, og hvordan du kan undgå dem, fremgår af linket længere nede på denne side.

Nødvendige cookies

De cookies, vi beskriver nedenfor, bliver placeret i din browser, når du bruger vores hjemmeside. Disse cookies er nødvendige for, at vi kan yde dig den service, du har brug for. Det vil sige, at de er nødvendige for hjemmesidens funktionalitet, og derfor er dit samtykke ikke påkrævet, når disse cookies gemmes i din browser.

For at kunne huske dine valg

Det er nødvendigt at gemme en cookie for at kontrollere, at brugere har set cookiemeddelelsen. Denne cookie gør altså, at vi er sikre på, at den besøgende har fået vist cookiemeddelelsen.

Behandling af persondata

Når vi anvender cookies, skal vi nogle gange behandle dine persondata. Det kan for eksempel være, at din IP-adresse eller et andet bruger-ID er blevet benyttet, som i visse tilfælde kan kobles til dig som person. Ved ikke-nødvendige cookies bruger vi dine persondata til at give dig en god brugeroplevelse på vores hjemmeside samt til kommercielle interesser, så vi kan indhente information om, hvordan brugerne benytter vores hjemmeside. Ved brug af ikke-nødvendige cookies bruger vi dine persondata, hvis du giver dit samtykke. I vores integritetspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine persondata, og hvilke rettigheder du har. Hvis brug af dine persondata sker ved anvendelse af nødvendige cookies for at kunne tilbyde dig tjenester, som du har efterspurgt, er det retslige grundlag for behandlingen af dine persondata en interesseafvejning. Vores berettigede interesse er at kunne tilbyde dig de tjenester, du efterspørger, og at kunne huske dine valg.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål om vores brug af cookies, kan du kontakte os på e-mailadressen kontakt@penstore.se eller på postadressen Hornsgatan 98, SE-118 21 Stockholm.

Hvis du ønsker mere information om cookies, hvad vores cookiehåndtering indebærer eller andre emner, der relaterer til elektronisk kommunikation, kan du besøge Datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk






Log ind

Choose your location